Studio and Office, Birkenwiese Dornbirn - A Chickroom Project
98
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-98,bridge-core-2.5.6,,no_animation_on_touch,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Studio and Office, Birkenwiese Dornbirn

The objective of the renovation of the Birkenwiese property was to provide a base and head office for Chickroom. Firstly, offering a comfortable and practical office space and secondly a creative area. The dark walls and white wood panelling give a modern touch while the exposed original brickwork provide some history and character to the space. In the creative studio area the bright yellow staircase gives a pop of colour.

Category
Interior Design, Lighting, Renovation